Kickoff och erbjudande för årskortsinnehavare - BK Häcken BK Häcken
Herr Dam
2021-04-05 20:34:14
Kickoff och erbjudande för årskortsinnehavare

På onsdag, klockan 17.00, är det dags för vår årliga kickoff, exklusiv för klubbens årskortsinnehavare. Vi hade såklart hoppats att läget i samhället hade varit bättre, och att vi hade kunnat ses på Bravida Arena när serierna drar igång. Men i vänta och längtan på att kunna träffas igen på arenan, hoppas vi att vår årliga kickoff kan stila abstinensen något.  


Under kvällens digitala program, kommer Anders Bengtsson och Johan Orrenius från Fotbollsmagasinet Offside, ta er med på en resa, där tävlande från klubbens dam- & herrlag ställs mot varandra. Anders och Johan, har gjort en gulsvart variant av deras podd Spelarbussen, som tar oss med på en resa till okänd destination.  

 

De tävlande lagen

Mats Gren & Mattias Gustafsson

Andreas Alm & Patrik Ghazarian

Elin Rubensson & Beata Kollmats

Rasmus Lindgren & Alexander Jeremejeff

 

Förutom den ”På-spåret”-liknande tävlingen, bjuds det på lite kort uppsnack inför säsongen, och även praktisk information kopplat till era årskort. 

 

För att visa vår tacksamhet till er årskortsinnehavare, har vi tillsammans med Offside, tagit fram ett exklusivt paket som BK Häcken bjuder på, för att ytterligare boosta längtan efter fotbollen, där följande ingår:

 

- 3 nummer av Offside, direkt hem till din brevlåda ( med start från nästa nummer som kommer inför EM)

- 6 månaders inlogg på offside.se där du kan läsa tidigare reportage, lyssna på podden Spelarbussen och hitta massa annat fotbollsgodis. 

- En specialsnickrad BK Häcken-sida på offside.se, där ni hittar blandade  reportage med gulsvart touch, som Offside skrivit genom åren. 

 

Alla årskortsinnehavare har fått mail med länk till anmälningsformulär,  sista anmälningsdag är imorgon, tisdag, 6 april kockan 14.00. Länk till kickoffen kommer att skickas ut under tisdag kväll. 

 

Har du inte köpt ditt årskort ännu? Då kan du läsa allt om årets upplägg, och köpa ditt årskort här

Årskortet ger dig chansen att få se våra lag på Bravida Arena, när vi väl får släppa på publik. 

 

Frågor om ditt årskort, kontakta oss på [email protected] 


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.