Länsförsäkringar förlänger framgångsrikt samarbete med BK Häcken - BK Häcken BK Häcken
CSR Föreningen
2019-04-16 16:23:22
Länsförsäkringar förlänger framgångsrikt samarbete med BK Häcken

BK Häckens mångåriga partner Länsförsäkringar har förlängt samarbetet med klubben i ytterligare två år.

– Tillsammans med BK Häcken kan vi bidra till att skapa en hållbar framtid för våra barn och ungdomar, säger Louise Karlsson på Länsförsäkringar.


Länsförsäkringar är en av BK Häckens mest centrala partners och förutom att de har ett stort engagemang i föreningens sportsliga del så är de också en viktigt aktör i flera av klubbens olika sociala projekt. Att de väljer att förlänga avtalet med två år visar att de har ett stort förtroende för BK Häcken och vår verksamhet.

– Vi vill skapa en hållbar framtid för våra barn och ungdomar och vi strävar efter att få fler att känna sig inkluderade. Tillsammans med BK Häcken kan vi bidra till detta genom sociala projekt som till exempel Football Friday. BK Häcken är en förening med stor mångfald som barn och ungdomar kan se upp till. De har en fin breddverksamhet, en framgångsrik akademi, samt både dam- och herrlag, säger Louise Karlsson.


Thomas Anderson, försäljningschef i BK Häcken, ser fram emot att det framgångsrika samarbetet nu fördjupas ytterligare och att föreningen tillsammans med Länsförsäkringar ska fortsätta utvecklas både på och vid sidan av planen.

– Det är oerhört glädjande att Länsförsäkringar väljer att förlänga med ytterligare två år med klubben. Länsförsäkringar har ett stort engagemang och hjärta i våra båda A-lag, samtidigt som företaget är med och stöttar våra viktiga projekt vid sidan om fotbollen.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.