Herr
2022-06-28 13:00:00
Lars Olden Larsen förlänger sitt kontrakt med BK Häcken

Efter det nya FIFA-beslutet är Lars Olden Larsen obunden till sitt ryska avtal i ytterligare ett år. Nu har mittfältaren förlängt med BK Häcken över den tidsperioden.

– Jag tror att det finns mer i Lars än det vi har sett hittills, säger Martin Ericsson, BK Häckens sportchef.

 

Lars Olden Larsen kom till BK Häcken i mars och skrev på ett korttidskontrakt som gällde fram till sista juni. Utländska spelare som spelar i det ryska seriesystemet har emellertid fått ytterligare ett dispensår där de kan skriva på för lag utanför Ryssland. Det är i enlighet med detta som Olden Larsen förlängt sitt kontrakt med BK Häcken.

– Det känns väldigt bra för oss att addera ytterligare ett år på avtalet i stor konkurrens med andra klubbar, säger Martin Ericsson.

 

Själv ser Lars Olden Larsen fram emot att få visa sig i Allsvenskan – och i BK Häcken-tröjan – på riktigt, efter att delar av våren försvann till rehab efter en meniskoperation.

– Det var gott att få skriva under ett års förlängning. Jag har en väldig lust att visa mer av mig själv, så jag hoppas att jag kan hålla mig skadefri nu framöver. Jag vill inte bara bli bekant med BK Häcken utan jag vill också att BK Häcken och fansen lär känna mig. Jag hoppas få visa mina färdigheter under hösten, säger han.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved