Leo Bengtsson inför Sarpsborg: ”Lägga in en extra växel” - BK Häcken BK Häcken
Herr
2022-06-12 13:00:00
Leo Bengtsson inför Sarpsborg: ”Lägga in en extra växel”

BK Häcken tar sig till Norge för första träningsmatchen under sommaruppehållet. Väl där väntar Sarpsborg 08 med, av BK Häcken utlånade, Tobias Heintz.

– Det har gått bra för honom har jag hört. Det är kul att det går bra för honom, säger Leo Bengtsson.

 

I första träningsmatchen efter sommaruppehållet väntar norska Sarpsborg 08. Men dessförinnan väntar en uppstart med träningsläger i Smögen för Hisingslaget. Detta tätt efter att precis ha samlats igen efter semestern.

– Den första matchen handlar ju om att komma tillbaka, att alla får spela lite och att vi får lite konditionsträning. Vi vet vad vi ska jobba med samtidigt som vi ska få i gång benen, säger Leo Bengtsson.


Men trots att det är en träningsmatch som stundar ligger det självklart ett stort fokus på att komma tillbaka till den nivå som BK Häcken avslutade vårsäsongen med. Bengtsson lyfter dessutom att det med framgångarna under våren väntar mer mediebevakning och en större press på laget att prestera.

– Det blir fler ögon på oss, mer skriverier nu när folk vet vad vi går för. Vi behöver lägga in en extra växel och göra allt lite snabbare, lite bättre, säger han.

 

Bengtssons förväntningar på matchbilden och på det egna lagets prestation är högt ställda.

– Vi behöver framför allt komma upp i nivå direkt. Att vi kommer tillbaka lika starka som vi avslutade, säger han.

 

I Sarpsborg 08 väntar ett välbekant ansikte på andra sidan planen. BK Häckens Tobias Heintz är för närvarande utlånad till norska ligasjuan där han hittills har stått för en stark säsongsinledning. I Sarpsborg 08 har han hunnit med att göra tre mål på åtta matcher i seriespelet.

– Det har gått bra för honom har jag hört. Det är kul att det går bra för honom, säger Leo Bengtsson.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.