Magisk frispark när BK Häcken vann andra raka matchen - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-04-13 15:19:53
Magisk frispark när BK Häcken vann andra raka matchen

Två mål och en assist av Paulinho när BK Häcken tog en bekväm seger borta mot Falkenberg. Det dröjde till den andra halvleken innan Bollklubben fick hål på hallänningarna men när väl ettan hade kommit var det inget snack om saken. Andra målet var en riktig frisparkspärla signerad Paulinho.

– Det var en fantastisk frispark, säger tvåmålsskytten.


Publiken bjöds på riktigt fotbollsgodis i den 66:e matchminuten när Paulinho lade bollen tillrätta, måttade och drog till. Det såg nästan löjligt enkelt ut.

– Jag tränar mycket frisparkar och i dag satt den väldigt bra, säger brassen.


Andreas Alm var en av många som efteråt lovordade frisparken.

– Den är helt overklig, jag står i vinkel ser allt perfekt och han passar upp den i krysset. Alla vet att han kan göra det, alla tror att han kan göra det och så gör han det, säger Häckentränaren.


Tre spelade matcher och förra årets skytteligavinnare har nu gjort tre mål. Dessutom var det han som med ett väl avvägt inlägg assisterade till Godswill Ekpolos 1-0-mål.

– När jag får läge så försöker jag göra mitt bästa för att hjälpa laget och i dag hjälpte jag laget igen med assist och två mål men det viktigaste är de tre poängen, säger Paulinho.


Efter tre spelade matcher står BK Häcken nu på sju poäng. Och förlustnollan är fortsatt intakt. 

– Det är den bästa starten av en allsvensk säsong som jag varit med om tror jag. Det är väldigt skönt att ha med sig inte minst eftersom nästa vecka blir en tuff vecka med svåra matcher, säger Paulinho.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.