Herr
2023-12-19 12:00:00
Mario Chavez lämnar för Urawa Red Diamonds

BK Häckens matchanalytiker Mario Chavez lämnar BK Häcken efter fem år i klubben. Han följer Per-Mathias Högmo till Urawa Red Diamonds.


Mario Chavez kom till BK Häcken 2019 där han togs in som matchanalytiker under Andreas Alm.

– Det är en etapp på fem år som tar slut, där väldigt mycket har hänt i BK Häcken. Framför allt har klubben växt, tagit steg och vi har varit framgångsrika längs vägen. Jag är väldigt glad och stolt över att ha varit en del av den här resan. Jag är säker på att klubben kommer fortsätta att ta steg och utvecklas, det ska bli riktigt kul att följa. Jag vill tacka klubben, supportrarna och alla runt om kring för dessa år och önska klubben all lycka till i framtiden, säger Mario Chavez.

Sedan Per-Mathias Högmo tillträdde har Mario Chavez dessutom gått in och, utöver jobbet som matchanalytiker, med individuell träning.

– Mario har varit med oss från starten av sin professionella karriär och den personen som etablerat analysarbetet internt i klubben. En person som utvecklats mycket under sin resa hos oss, både i sin roll som analytiker och i sin roll som ledare. Önskar honom lycka till på sin vidare resa i Japan och i den fortsatta karriären, säger Martin Ericsson

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved