Dam
2022-02-06 12:00:00
Mijatovic lämnar BK Häcken

BK Häcken och Milica Mijatovic har kommit överens om att bryta avtalet med ett halvår kvar på kontraktet.

 

Milica Mijatovic kom till BK Häcken inför fjolårets säsong och var en del av det historiska gulsvarta laget som tog klubbens första titel på damsidan, med segern i Svenska Cupen. 

Totalt blev det 36 matcher och 3 mål och 5 assist i den gulsvarta tröjan.

– Med ett halvår kvar på kontraktet väljer vi att låta Milica gå vidare, när hon fått chansen till en bra fortsättning av sin fotbollskarriär. Mili är en duktig spelare och en härlig person som vi önskar all lycka, säger sportchef Martin Ericsson.

Trots att tiden i klubben bara blev ett år, är Milica Mijatovic mån om att tacka alla i och runt BK Häcken för tiden på Hisingen.

– Tack, BK Häcken, för en otrolig säsong i Damallsvenskan och i Champions League. Till styrelsen och alla som jobbar i klubben för ert hårda arbete och den stöttning och tilltro som skapar en fantastisk miljö att vara i. Till mina lagkamrater som gjort det till en både rolig och minnesvärd tid. Det har varit ett nöje att spela med så många skickliga spelare men framför allt så underbara människor. Till supportrarna – ni är fantastiska – för att ni stöttat hos överallt och hela tiden. Jag är säker på att BK Häcken, med sin stabila organisation, kommer att växa och bli en av de bästa klubbarna för damfotboll i Europa, säger hon.

BK Häcken önskar Milica Mijatovic ett stort lycka till framöver.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved