Mille Gejl Jensen lämnar BK Häcken - BK Häcken BK Häcken
Dam
2023-01-20 21:00:00
Mille Gejl Jensen lämnar BK Häcken

Offensiva mittfältaren Mille Gejl Jensen lämnar BK Häcken efter en och en halv säsong. Karriären fortsätter i USA.
 
Den 23-åriga danskan anslöt till BK Häcken från Bröndby IF sommaren 2021 och gjorde därefter fyra mål på tio matcher, varav åtta från start, i OBOS Damallsvenskan. Den gångna säsongen spelade hon 22 seriematcher, varav 16 från start, och svarade för åtta mål och tre assist. Nu står det klart att hon lämnar Bollklubben och fortsätter sin fotbollsresa i USA. Mille Gejl Jensen har skrivit på för North Carolina Courage, som huserar i National Women's Soccer League.
 
Christian Lundström, fotbollsansvarig för dam elit i BK Häcken, lyckönskar danskan.
 – Vi kommer att sakna Mille som spelare och som person. Hon har varit en väldigt bra spelare i ett och ett halvt år för oss. Hon har en extremt hög högstanivå, vi hoppas att vi får se henne spela i BK Häcken igen. Jag tror inte att det är sista gången vi ser henne i BK Häcken-tröjan.
 Mille Gejl Jensen är väldigt glad över att ha representerat BK Häcken.
 – Jag vill säga stort tack till alla i och runt klubben för min tid här. Det har varit fantastiskt att vara en del av denna miljö och alla människor. Jag var jättenervös innan, för jag skulle utomlands för första gången i min karriär, men ni fick mig att känna mig som hemma och jag är väldigt tacksam för min tid i BK Häcken. Jag hoppas att ni tar guldet nästa säsong! säger Mille Gejl Jensen.
 
BK Häcken önskar Mille lycka till i USA och tackar henne för hennes tid i Bollklubben.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.