Herr
2022-02-14 14:38:00
Milovanovic och Farah Shahin lånas ut

BK Häcken lånar ut William Milovanovic och Leonardo Farah Shahin. Milovanovic ska spela med Utsiktens BK som är nykomlingar i Superettan och Farah Shahin förstärker Division 1-laget Qviding FIF. 

 

William Milovanovics utlåning sträcker sig fram till sommaren och Leonardo Farah Shahins utlåning gör det möjligt för honom att spela för både Qviding FIF och BK Häcken under våren.

 

Martin Ericsson:

– Vi lägger stor vikt vid våra unga spelares utveckling där matchmiljön är en viktig sådan. Därför har vi valt att låna ut både Leonardo och William den närmsta tiden. William får en bra miljö hos Utsikten i Superettan där vi vet att han blir en viktig spelare, vilket vi tror kommer att utveckla honom så att vi får tillbaka en ännu bättre spelare som är närmare startelvan i Gulsvart. När det gäller Leonardo så är han utlånad via en lista som gör det möjligt för honom att representera både Qviding och BK Häcken under våren. Efter ett tufft 2021 så tror vi detta är en bra väg för Leonardo med seniorfotboll på en bra nivå tillsammans med vår tidigare akademitränare Emil Alexandersson.

Vi kommer följa båda spelarna noggrant och utvärdera deras prestationer löpande tillsammans med dem, för att få en så bra utvecklingsfas som möjligt under den tiden de är på lån.   

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved