Herr
2021-07-23 13:00:00
Nasiru Mohammed klar för BK Häcken

27-årige Nasiru Mohammed återvänder till Hisingen och BK Häcken. Kontraktet är skrivet säsongen ut med option på förlängning.

 

Nasiru Mohammed kom till BK Häcken som en stor talang 2012. Han blommade ut och blev en nyckelspelare i den gulsvarta tröjan under många säsonger. Både 2014 och 2017 stod han för åtta allsvenska mål och han har gjort både assister och mål som betytt mycket för BK Häckens framgångar på senare år. 2019 såldes han efter åtta säsonger i BK Häcken till bulgariska Levski Sofia, men nu återvänder han till Hisingen och återförenas bland annat med sportchef Martin Ericsson och nyförvärvet Samuel Gustafson.

 

Kontraktet med Nasiru Mohammed gäller säsongen ut med option på förlängning.

 

Nasiru Mohammed om att få komma hem:

– Känns jättekul att få komma hem till BK Häcken igen, jag har sett fram emot det här ända sedan jag började träna med laget igen. Jag är jätteglad över att allt nu är klart och ser verkligen fram emot att få spela inför våra supportrar på Bravida Arena igen. Det har jag saknat.

– Jag tycker att jag har blivit en bättre spelare under tiden i Bulgarien, jag lärde mig mycket där och skaffade värdefull erfarenhet. Jag hoppas kunna vara med och bidra till att vi gör en stark höstsäsong.

 

Martin Ericsson om BK Häcken senaste nyförvärv:

– Vi får in en kompetent spelare som kan klubben och som varit, och är, en mycket uppskattad människa och spelare både på och utanför plan. ”Nas” kommer att bredda vår offensiv, vilket blir viktigt under matchintensiva veckor i höst.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved