Ny assisterande tränare i damlaget - BK Häcken BK Häcken
Dam
2022-01-10 12:00:00
Ny assisterande tränare i damlaget

BK Häcken har gjort klart med en ny assisterande tränare till Robert Vilahamn. Marwan Salman ansluter från Karlbergs BK och avtalet är skrivet över nuvarande säsong.

 

29-årige Marwan Salman var tidigare P19-tränare i Qviding FIF när Robert Vilahamn var huvudtränare för göteborgarnas herrlag. Därefter blev han assisterande tränare i herrlaget i samma klubb innan han spenderade fjolåret som huvudtränare hos Stockholmslaget Karlbergs BK. Där ledde han laget till en andraplats i Division 2 Norra Svealand.

Marwan Salman ser fram emot den nya utmaningen i tränarkarriären.

– BK Häcken är en bra förening med en extremt bra verksamhet, så det känns jättebra att komma hit. Jag har jobbat med Robert innan och när han ringde så var det ett självklart val. Vi vill spela samma typ av fotboll och att få jobba med Robert är en möjlighet som man ska ta tillvara på, säger Salman. 

 

Sportchef Martin Ericsson:

– Vi har letat efter en tränare som ska komplettera Robert på ett bra sätt och efter en noggrann rekryteringsprocess har vi kommit fram till att Marwan är den som passar bäst i både vårt sett att spela fotboll och vårt sätt att leda. Det är en pedagogisk och framförallt driven tränare som vill utveckla spelare och vi känner att han matchar Robert och BK Häcken i sättet att se på fotboll.

 

Matti Demegård, som var assisterande tränare under 2021, lämnar därmed föreningen. BK Häcken tackar Matti för ett gediget arbete och önskar honom lycka till. 


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.