Dam
2024-03-13 15:22:18
Nyförvärven Nildén och Bergström är registrerade för Champions League

I dag är det en vecka kvar till kvartsfinalen mot Paris Saint-Germain i Champions League. Nyförvärven Matilda Nildén och Alice Bergström är nu registrerade och kan debutera i Champions League mot Paris Saint-Germain.
 
BK Häcken har möjligheten att addera spelare i sin trupp inför slutspelet av Champions League. Detta gör att nyförvärven Matilda Nildén och Alice Bergström kan göra debutera i Champions League hemma på Hisingen om en vecka.
 – Med tanke på att vi tog in Matilda och Alice efter registreringen så känns det bra att vi nu kan stärka upp truppen inför slutspelet som väntar. Det ger oss ytterligare spets i offensiven och det är kul för spelarna att äntligen få chansen att göra Champions League-debut.
 
 Alice Bergström och Matilda Nildén om chansen att kunna göra Champions League-debut.
 – Att få möjligheten att spela Champions League har varit något jag drömt om sedan jag var liten och att få chansen att göra det redan nu är otroligt häftigt. Sedan att det är en kvartsfinal är ju hur stort som helst och det vore kul att få kunna mäta sig mot de bästa spelarna i världen, säger Alice Bergström.
 – Jag är redo att göra allt vad jag kan för att hjälpa laget att gå vidare till semifinal, säger Matilda Nildén.
 
Publikfest väntar om en vecka och i dagsläget är det över 6000 sålda biljetter till kvartsfinalen.

 

BK Häcken – Paris Saint-Germain

Datum: onsdag 20 mars.

Matchstart: 18.45.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved