Paulinho lämnar BK Häcken - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-10-14 12:40:44
Paulinho lämnar BK Häcken

Paulinho lämnar BK Häcken efter säsongen. Anfallaren har skrivit på ett 1,5-årskontrakt med israeliska Hapoel Be’er Sheva.


Efter 8,5 säsonger i BK Häcken, fördelat på två sejourer, är det nu klart att Paulinho lämnar Hisingen efter säsongen. Fjolårets allsvenska skytteligavinnare går till den israeliska serieledaren, Hapoel Be’er Sheva.

– Vi har gjort vad vi har kunnat och verkligen spänt bågen men vi förstår att ”Palle” väljer att ta vad som kanske är sista chansen till ett nytt äventyr. De har en annan ekonomi som vi inte mäktar med att konkurrera med, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Paulinho konstaterar att han fick ett erbjudande han inte kunde motstå.

– De kom med ett bra erbjudande, det är svårt för Häcken att matcha det, säger han.

Däremot beklagar han att den israeliska klubben valde att offentliggöra övergången i lördags, utan varken hans eller BK Häckens kännedom.

– Det var olyckligt att klubben valde att göra så. Jag var tydlig med att jag ville vänta med att gå ut med det, av respekt för BK Häcken och supportrarna här. Jag har kontrakt här och har tre matcher kvar att spela – jag vill fokusera hundra procent på det. Nu blev det som det blev men alla vet vad BK Häcken betyder för mig och min familj och jag kommer göra allt för att avsluta på bästa sätt här, säger Paulinho.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.