Positivt besked – BK Häcken välkomnar publiken tillbaka - BK Häcken BK Häcken
Herr
2020-09-29 15:12:00
Positivt besked – BK Häcken välkomnar publiken tillbaka

Regeringen meddelade i dag att de har ett förslag färdigt för att nästa torsdag, 8 oktober, fatta beslut om att från 15 oktober öppna upp för att tillåta 500 personer i publiken på evenemang med sittande besökare.

BK Häcken är positiva till beskedet som blir ett första steg i rätt riktning och ser fram emot att få välkomna vår publik – om än i begränsad omfattning – tillbaka till Bravida Arena.


BK Häcken har fyra hemmamatcher kvar i Allsvenskan från den 15 oktober och framåt. Förutsatt att regeringen fattar beslutet att öppna upp för 500 besökare, så som kommunicerades på dagens presskonferens med inrikesminister Mikael Damberg och idrottsminister Amanda Lind, kommer Bollklubben att fördela de platserna till våra årskortsinnehavare och våra partners där hemmamatcherna inkluderas i avtalen.

Det nu föreslagna maxtaket i antalet åskådare innebär att alla årskortsinnehavare kommer att få möjlighet att se minst en av våra återstående hemmamatcher i Allsvenskan. BK Häcken återkommer med mer detaljerad information till berörda inom kort efter att det definitiva beslutet är fattat av regeringen nästa torsdag, då vi först då vet de exakta förutsättningarna vi behöver förhålla oss till vid våra evenemang.


BK Häckens återstående hemmamatcher efter 15 oktober

Lördag 24 okt: Mjällby AIF.

Onsdag 28 okt: Djurgården.

Lördag 7 nov: Östersunds FK.

Söndag 29 nov (OBS: ej fastställt datum!): Örebro SK.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.