Publikinfo inför kommande hemmamatcher - BK Häcken BK Häcken
Herr Dam Föreningen
2021-06-09 15:42:31
Publikinfo inför kommande hemmamatcher

Medan Allsvenskan just nu håller EM-uppehåll så krigar damerna vidare i toppen av OBOS Damallsvenskan. Liksom matchen mot Piteå kommer nästa match, mot gästande AIK, spelas på Valhalla IP i väntan på en ny konstgräsplan på Bravida Arena. På måndag återsamlas herrlaget och innan serien drar igång ska två träningsmatcher spelas. Först ut väntar Örebro borta den 19 juni och därefter möter vi Halmstad den 28 juni i vad som kommer bli den första matchen på den nylagda konstgräsplanen på Bravida Arena.

Vid dessa två hemmamatcher, kommer samtliga årskortsinnehavare få ett mejl med en kampanjlänk, och via länken kommer man att kunna köpa sin biljett. Observera att det nu inte kommer ske någon utlottning utan det är nu först till kvarn som gäller. I det fall där platserna inte fylls släpper vi biljetterna till allmän försäljning.
 
BK Häcken – AIK 20/6
För att få chansen att köpa en biljett till matchen måste årskortet köpas senast torsdag 10 juni klockan 15.00, sedan har man fram till torsdag 17 juni klockan 10.00 på sig att köpa sin biljett. Matchen spelas på Valhalla IP och där finns inte möjlighet att släppa in 500 åskådare, då arenan inte har tillräckligt många sittplatser, med hänsyn till den distanseringen som behöver hållas mellan åskådarna. Kapaciteten på Valhalla blir under denna match ca 200 platser. 


BK Häcken – Halmstads BK 28/6
För att få chansen att köpa en biljett till matchen måste årskortet köpas senast tisdag 15 juni klockan 15.00 och biljetterna till matchen kommer att släppas den 16 juni klockan 12.00. Personer med årskort har till den 23 juni klockan 12.00 på sig att köpa biljett. Matchen spelas på Bravida Arena och vi kan då välkomna 500 åskådare till evenemanget. 


Om smittspridningen fortsätter att minska och trycket på sjukvården inte ökar, kan ytterligare steg mot ett normaltillstånd komma att tas den 1 juli, lagom till Allsvenskans återstart. Planeringen och förberedelserna pågår, för att vara redo, när ett eventuellt beslut tas. Mer information om kommande matcher på Bravida Arena, kommer när beslut är taget och förutsättningarna är presenterade.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.