Resumé av medlemsmötet 2022 - BK Häcken BK Häcken
Föreningen
2022-11-17 19:59:10
Resumé av medlemsmötet 2022

Runt hundra personer tog sig under torsdagskvällen till Bravida Arena för att närvara på BK Häckens medlemsmöte för 2022.

 

Först presenterade BK Häckens ordförande, Anders Billström, vinnarna av supporterpriset, guldkängan. Vinnarna i årets omröstning blev Elin Rubensson och Samuel Gustafson.

Därefter lyssnade de cirka hundra närvarande medlemmarna på när Billström tillsammans med klubbchefen Marcus Jodin sammanfattade det gångna året för hela verksamheten.

– I år kommer vi att spräcka 250 miljonersgränsen när det kommer till omsättning, sade Jodin.

Billström talade om att kommunen har påbörjat en förstudie för att på sikt utöka storleken på arenan där målet är att Bravida Arena ska kunna användas även i Europaspelet.

 

De allmänna bestämmelserna i stadgarna håller på att uppdateras, och de föreslagna ändringarna presenterades av Billström på medlemsmötet. De föreslagna ändringarna i stadgarna kommer att skickas ut till medlemmarna i december.
 – Ändringarna kommer att tas upp på årsslutet för beslut, sade Billström.

 

BK Häckens sportchef, Martin Ericsson, presenterade BK Häckens sportsliga identitet för åhörarna.

– Det är viktigt att vi har en identitet och ett DNA. Oavsett vilket lag man ser på så ska det vara ett BK Häcken-lag man känner igen, sade han.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.