Resumé av torsdagens medlemsmöte - BK Häcken BK Häcken
Föreningen
2023-09-15 14:00:00
Resumé av torsdagens medlemsmöte

BK Häcken genomförde under torsdagskvällen ett medlemsmöte, där klubbens medlemmar fick möjlighet att träffa representanter från flera av BK Häckens verksamhetsområden samt styrelse.

 

Styrelsen har beslutat att addera ett medlemsmöte varje år, som kommande år kommer att genomföras under maj månad, som tillägg till medlemsmötet i november varje år. För att få till mötestillfället redan i år bjöd BK Häcken in till ett medlemsmöte i går.

 

Kvällen inleddes med ord från vice klubbchef Malin Fahlén och därefter tog marknadschef Elin Öst Sandström vid, som pratade om det stundande Europa-spelet och om flytten till Ullevi under de tre gruppspelsmatcherna.

Anders Wahrnberg, klubbens utvecklingschef, tog sedan över mikrofonen och presenterade BK Häckens analys och utveckling av ungdoms- och akademiverksamheten, för att klubben ska bli ännu bättre på att utbilda spelare som kan ta steget till att spela seniorfotboll i BK Häcken. Sportchef Martin Ericsson kom därefter upp på scen och summerade våren och sommaren, som blev hektisk men också historisk ur flera aspekter med rekordövergångar och gruppspel i Europa.

Frågorna till sportchefen från medlemmarna var många, innan Martin Ericsson lämnade scenen och lämnade över ordet till ordförande Anders Billström och klubbchef Marcus Jodin.

De informerade om planeringsarbetet med BK Häckens nya stiftelse, som går under arbetsnamnet BKH Gothia Foundation. Stiftelsen kommer att ägas till hundra procent av BK Häcken och därigenom styras av medlemmarna via BK Häckens styrelse, och syftet är att möjliggöra att kunna söka ändamålsenliga pengar till klubbens sociala hållbarhetsarbete. Ordförande Billström meddelade att styrelsen är framme vid att komma i gång med stiftelsen, som klubben hoppas ska kunna utveckla och växa BK Häckens sociala hållbarhetsarbete.

Medlemsmötet avslutades med damlagets nye huvudtränare Mak Lind, som pratade om hur det gick till när han blev tränare och hur hans första tid i klubben varit. Han besvarade därefter ett antal frågor, innan mötet avslutades.

 

För er som missade gårdagens möte väntar det ordinarie medlemsmötet i november.

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.