Herr Dam Hållbarhet
2024-10-04 19:30:00
Rosa matchen – exklusivt framtagen matchtröja lottas ut

Exklusivt framtagna matchställ tas fram till damernas hemmamatch mot Linköping och herrarnas bortamatch mot Elfsborg. Matchtröjorna lottas därefter ut till supportrar i ett swishlotteri – där pengarna går till Bröstcancerförbundet.  

 

Snart är det dags för Rosa matchen där BK Häcken samlar in pengar till Bröstcancerförbundet. Ett initiativ som väcktes när vår fysioterapeut Mikaela Johansson drabbades av sjukdomen. Till matchen mot Linköpings FC den 12 oktober är det därför valfri entré. Det betyder att du inte behöver betala ett fast pris för din biljett, utan i stället kan swisha ett valfritt belopp direkt till Bröstcancerförbundet. Biljetten hämtar du som vanligt på vår biljettsida.

 

Spelartröjor lottas ut

BK Häcken spelar i ett exklusivt framtaget matchställ för att belysa insamlingen till Bröstcancerförbundet. Herrarna spelar i ett motsvarande ställ borta mot IF Elfsborg den 19 oktober. Du kan vinna en av spelartröjorna genom att delta i ett swishlotteri där varje swishlott kostar 50 kronor och där varje swish räknas som en ny lott. Pengarna från swishlotteriet går oavkortat till Bröstcancerförbundet. Tröjorna säljs inte som replikor utan swishlotteriet är den enda möjligheten att få tag i en tröja – det samtidigt som du stöttar kampen mot bröstcancer.

 

Swisha 50 kronor till 123 069 90 82 för ditt bidrag och lott.

 

Merchandise – klä dig rosa

För oktober månad har vi tagit fram en rosa kollektion från vilken allt överskott går till Bröstcancerförbundet, dit skänker vi dessutom 10 procent av alla intäkter från BKH Shop under oktober månad. Vi kommer att sälja Rosa merch på Rosa matchen när vi spelar mot Linköpings FC.

 

Se vår rosa merch.

 

Biljetter – glöm inte att säkra din plats på läktaren

Glöm inte att du måste hämta en biljett till matchen. Biljetterna hittar du här och är gratis – valfritt belopp swishas till Bröstcancerförbundet på 123 900 82 28. Du kan naturligtvis även swisha pengar till Bröstcancerförbundet under matchdagen. Du som har Årskort Dam 2024 eller Årskort Dubbel 2024 behöver inte plocka ut en biljett, utan för dig gäller årskortet precis som vanligt.


Bröstcancerförbundet är på plats

Bröstcancerförbundets lokalförening, Johanna Göteborg, kommer att vara på plats på matchen med sina hälsocoacher, med informationsmaterial och för att svara på frågor om brösthälsa och bröstcancer.

 

BK Häcken – Linköpings FC

Datum: Lördag, 12 oktober.

Matchstart: Klockan 15.00.

Plats: Bravida Arena.

 

IF Elfsborg – BK Häcken

Datum: Lördag, 19 oktober.

Matchstart: Klockan 16.30.

Plats: Borås arena.


Under oktober månad samlar BK Häcken in medel till Bröstcancerförbundet, bland annat genom Rosa matchen 12 oktober. Det är vårt sätt att göra skillnad och stötta kampen mot cancer. Att hylla livet – från Hisingen till framtiden. 




BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved