SEF-klubbarnas inriktningsbeslut: Allsvenskan startar i juni - BK Häcken BK Häcken
Herr
2020-03-18 16:29:00
SEF-klubbarnas inriktningsbeslut: Allsvenskan startar i juni

BK Häcken har, tillsammans med övriga klubbar och Svensk Elitfotboll, SEF, i dag enats om ett inriktningsbeslut för att flytta starten av Allsvenskan till början av juni. 


Svenska fotbollförbundet ska nu ta ställning till klubbarnas önskemål och i samverkan med SEF ta fram förslag på spelordning.

Ambitionen att ligorna ska starta senast i början av juni stöttas av Svensk Elitfotbolls samtliga klubbar, våra huvudpartners i form av Discovery, Unibet, DHL och OBOS samt Svenska Fotbollsupporterunionen (SFSU).

Inriktningsbeslutet fattades med medvetenhet om ovissheten kring utvecklingen av smittspridningen av det nya coronaviruset och att beslutet kan komma att behöva omprövas längre fram.

BK Häcken återkommer med information kring gjorda biljettköp när den nya årsplanen och datum för seriestart är fastställda.


Vad gäller slutspelet i Svenska Cupen, återkommer BK Häcken med information så fort beslut i frågan är fattat.

I väntan på tävlingsmatcher har BK Häcken just nu två träningsmatcher planerade den närmsta tiden, där båda kommer att spelas utan publik:

21/3, kl 13.00: Jönköpings Södra.

28/3, kl 13.00: Gais (tv-sänds av D-Play).

Vi återkommer med information gällande tv-sändning av lördagens möte med Jönköpings Södra. D-play har sedan tidigare valt att sända mötet med Gais, 28 mars.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.