Dam
2023-12-20 14:03:18
Slutsålt och julklappsinsamling – det här händer på plats

I dag kommer Chelsea FC till Hisingen på besök inför årets sista hemmamatch på Hisingen Arena. Samtliga gulsvarta sektioner är slutsålda. 

 

Hålltider

‣ Klockan 20.00: Arenan öppnar, kom i god tid för att undvika kö och för att komma i tid till inmarschen.

‣ Klockan 21.00: Avspark.

 

Inför ditt besök

‣ På arenaområdet finns mat, dryck och snacks i våra kiosker. Foodtrucks finns på plats bakom sektion E och bakom sektion B. Värmande gulaschsoppa och rykande het glögg hittar du i Getingbaren bakom sektion G.

‣ Missa inte att köpa varm oboy med grädde i våra pop-up kiosker.

‣ Shoppen är påfylld med matchspecifika halsdukar och vi har nyinkomna gulsvarta sittunderlag till försäljning. Ps. finns även möjlighet att göra en hel del gulsvarta fynd inför jul.

‣Hjälp till att pynta Stickans julgran i Stickans Corner vid sektion F. Här kan du även lämna din önskelista till tomten.

‣ Väskrestriktioner gäller på denna match. Max 40x40x20 cm.

   

Biljetter & entréer

‣ Biljetter på sektion A/A Extra/B använder entré AB, mot McDonalds.

‣ Biljetter på sektion D/E/F använder huvudentrén som ligger mitt emot Lundbybadet.

‣ Biljetter på sektion G använder entré G som ligger i anslutning till huvudentrén.

‣ Biljetter på sektion H/J använder entré HJ, bakom sektion H.

‣ Biljetter i Loungen går in via Loungeentrén.

 

Julklappsinsamling

För barnfamiljer som har svårt att få pengarna att räcka en vanlig månad blir julen en extrastor stress. I samarbete med Göteborgs stadsmission hjälps vi åt att samla in julklappar. Stickan finns på plats utanför arenan i dag från kl 17.45 för att hjälpa till med årets julklappsinsamling. Du hittar Stickan och insamlingen mellan huvudentrén och entré HJ.

 

Allra helst tar Stadsmissionen emot presentkort till köpcenter och butiker så föräldrarna själva kan köpa julklappar till sina barn. Presentkort på mat och upplevelser är också efterfrågat. Vill du hellre skänka en fysisk julklapp är vi tacksamma för nya, oinslagna jul­klappar, exempelvis sportartiklar, större leksaker som bilbana och docka, men även hygien­ och sminkprodukter. Var med och gör skillnad.

 

Väskrestriktioner

Polisen har beslutat att det inte ska råda ett totalt väskförbud i kväll, det innebär att du kommer in med väskor under storleksbegränsning på 40 x 40 x 20 cm.


BK Häcken – Chelsea FC

Datum: Onsdag 20 december.

Matchstart: 21.00.

Plats: Hisingen Arena.

 

Biljetterna är slutsålda – säkra din plats till den sista gruppspelsmatchen på hemmaplan mot Paris FC redan i dag.

 

BK Häckens matcher i Europaspelet presenteras i samarbete med våra partners: Exe Måleri, BRA, Kopparberg, Brion, Västia Parkering och Gevab Group.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved