Herr
2024-02-15 11:09:15
Srdjan Hrstic: ”Bättre för mig att vara med från säsongsstart”

Den reslige, serbiske anfallaren kom under sommarfönstret i fjol. Inför lördagens match mot Östersunds FK har Srdjan Hrstic fått sin första försäsong med BK Häcken.

 

På lördag ställs BK Häckens herrar mot Östersunds FK på Bravida Arena i årets första tävlingsmatch. Och till matchen har Srdjan Hrstic, som kom i somras, sin första försäsong i ryggen.

– Jag är väldigt glad eftersom det är en ny säsong för hela laget. Vi har en ny huvudtränare, ett nytt system, en ny taktik och nya spelare. Min känsla inför den här säsongen är bra, säger Srdjan Hrstic.

Anfallaren debuterade i Europa League-kvalet mot Zalgiris Vilnius borta där han gjorde två mål och en assist. Fram tills i dag har han gjort sju mål och två assist på 22 matcher. Nu hoppas Srdjan Hrstic att försäsongen ska bära honom in i den nya säsongen.

– Det är klart att det är bättre för mig att vara med från säsongsstart. Det känns bra för min del och för laget. Det känns skönt att säsongen äntligen drar i gång, säger han.

 

BK Häckens herrar ställs mot Östersund på Bravida Arena på lördag. Avsparkstid är klockan 13.00.

– Det här blir ju första cupmatchen i år. Vi står väl förberedda inför matchen mot Östersund och jag känner själv att jag är väl förberedd till tävlingspremiären, säger Srdjan Hrstic.

 

BK Häcken – Östersunds FK

Datum: Lördag 17 februari.

Plats: Bravida Arena.

Matchstart: 13.00.

 

Köp din biljett till herrarnas första tävlingsmatch i år.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved