Supporterinformation: AZ Alkmaar-BK Häcken - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-07-23 20:27:26
Supporterinformation: AZ Alkmaar-BK Häcken

Över hundra gulsvarta supportrar kommer att stötta laget på plats i Alkmaar när BK Häcken på torsdag kväll kliver in i kvalet till Europa League. Här kommer lite praktisk information för supportrar som reser ner till Alkmaar. 


BK Häcken bjuder alla supportar på matchbiljetter, dessa bokas via vår SLO, Erik Ranesjö (se kontaktuppgifter nedan).


För tillresta Häckensupportar kommer en gemensam samling att arrangeras på puben Studio 22, som ligger på torget Waagplein, i centrala Alkmaar. Från klockan 14.00 är gulsvarta supportrar är varmt välkomna för uppladdning. Klockan 19.00 avgår bussar från uppladdningen till arenan, dessa är gratis och endast till för Häckensupportrar. Biljetterna till bortasektionen kommer att delas ut under matchuppladdningen.


Entré till bortasektionen sker via entré K/L. Häckensupportrar som kommer till arenan med bil hänvisas till parkering P6. 


Alla banderoller som önskas tas in på arenan måste godkännas av UEFA på plats. Vill du hänga en banderoll på arenan, kontakta vår SLO Erik Ranesjö. 


Det förväntas bli mycket varmt på matchdagen, tänk på att dricka mycket vatten, ta hand om varandra och respektera motståndarlagets supportrar!


BK Häckens SLO Erik Ranesjö finns på plats i Alkmaar från onsdag. Vid frågor eller funderingar kontakta honom på: +46 702740746 eller [email protected]


Supporterklubben Getingarna har en WhatsApp-grupp för supportrar på plats i Alkmaar. maila [email protected] om du önskar bli tillagd i gruppen.


För er som stöttar från hemmaplan, så sänds matchen via dplay.se, Eurosport Player och Eurosport. 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.