2024-02-26 13:00:00
Abdulrazaq Ishaq siktar på att nå nya höjder

I kväll, 18.30, spelas den andra gruppspelsmatchen i Svenska Cupen när BK Häcken gästar Landskrona Idrottsplats. En av spelarna som är tillbaka på sin ordinarie position är Abdulrazaq Ishaq, som även blev målskytt i den första gruppspelsmatchen mot Östersunds FK.

– Det känns väldigt skönt att vara tillbaka på mittfältet, det är en trygghet och något som jag känner mig väldigt bekväm med, säger Abdulrazaq Ishaq.


21-årige Abdulrazaq Ishaq blev inbytt i hemmasegern mot Superettanlaget Östersunds FK, det skulle inte dröja länge innan han läckert stängde matchen med sitt 2–0-mål, ett mål som betyder väldigt mycket för mittfältaren.

– Såklart är det en otrolig känsla att få göra mitt första mål i BK Häcken, det var ett väldigt fint mål och ett mål som betyder mycket för mig, säger mittfältaren.

Nu hoppas Abdulrazaq Ishaq på ytterligare segrar i gruppspelet i Svenska Cupen.

– Vi behöver fortsätta prestera så som vi presterade mot Östersund. Vi tränar väldigt hårt just nu och alla ger verkligen hundra procent vid varje träningstillfälle. Det kommer bli en tuff match mot Landskrona men vi känner oss redo.


Landskrona BoIS – BK Häcken

Datum: Måndagen 26 februari.

Matchstart: 18.30.
Plats: Landskrona Idrottsplats.


Du ser dagens match på TV4 Play+.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved