Tre akademispelare har skrivit A-lagskontrakt - BK Häcken BK Häcken
Herr
2020-11-19 21:04:15
Tre akademispelare har skrivit A-lagskontrakt

BK Häcken lyfter upp tre spelare från akademin till A-laget inför nästa år. Ture Widestrand, Samir Maarouf och William Milovanovic har idag signerat sina första A-lagskontrakt. 


Att BK Häckens akademi är en bra plantskola är ingen nyhet. Daleho Irandust har gått den vägen. Likaså Gustav Berggren och Adam Andersson. För att nämna några. Och nu är det klart att ytterligare tre spelare får chansen att gå från att vara akademispelare till att bli A-lagsspelare i BK Häcken. Ture Widestrand, Samir Maarouf och William Milovanovic har alla varit med och tränat med A-truppen till och från under året. Och det har de gjort såpass bra att klubben alltså erbjudit dem kontrakt. Idag signerades avtalen och från och med januari kan de titulera sig A-lagsspelare på riktigt.

Efter morgondagens träning på Bravida sänder vi Studio Häcken i BK Häcken Live-appen. Där får ni träffa de unga talangerna och höra deras egna tankar.

Därutöver blir det självklart också uppsnack inför måndagens derby mot IFK Göteborg. Några av A-lagets mer rutinerade herrar gästar sändningen.


Se till att ladda ner BK Häcken Live-appen och var redo runt 12.00. Slå på ”notifieringar för live-video” så för ni notis när sändningen startar.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.