Tuff motstånd i sista matchen - BK Häcken BK Häcken
Herr
2020-02-08 10:15:39
Tuff motstånd i sista matchen

I eftermiddag är det dags för lägret sista match. FC Astana från Kazakstan står för motståndet – avspark 16.00 svensk tid.

– Vi tror att Astana är det bästa lagen av de tre vi möter härnere så vi får sträcka på oss för att kunna vinna, säger BK Häckens tränare Andreas Alm.


Det har redan hunnit bli dags att spela den sista matchen under årets läger. Laget stannar sen kvar i Portugal och tränar fram till på onsdag. Efter att samtliga tillgängliga spelare fått speltid i de två första matcherna så kommer det bli ett annat upplägg i dagens match.

– Det blir inte två elvor på samma sätt som tidigare. Det kanske blir något förutbestämt byte, vi vet att Daleho är på väg in i spel och han kommer inte spela 90 minuter, säger Andreas Alm.


Hur Andreas Alm väjer att formulera laget återstår att se men alla spelare ska vara tillgängliga för spel, förutom Kevin Yakob som fortsatt rehabiliterar sin korsbandsskada. Även om resultaten inte gått gulsvart väg hittills så är Andreas Alm nöjd med tiden i Portugal

– Lägret är toppen, vi har alla förutsättningar för att förbereda oss. Och det är bra matcher att få på alla sätt och vis, den första halvleken mot Vålerenga är den bästa rent tempomässigt. Vi försöker få en intensitet som inte är träningsmatch och då blir det  lite hafsigt ibland men vi försöker pressa fysiken nu så att vi är förberedda när tävlingssäsongen startar.


C More sänder dagens match som spelas på samma arena som matchen mot Århus – Estádio Algarve.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.