U21-derby mot Blåvitt i morgon - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-09-02 19:57:41
U21-derby mot Blåvitt i morgon

Ett intressant U21-derby väntar på Bravida Arena i morgon när IFK Göteborg kommer på besök. BK Häcken har med sju A-lagsspelare i truppen – bland dem Kwame Kizito som i går gjorde sitt första allsvenska mål. 


Höstsäsongen av U21-Allsvenskan har börjat tungt för BK Häcken. Två raka uddamålsförluster gör mötet med Blåvitt i morgon extra viktigt. Att det dessutom är ett derby gör självklart att pulsen höjs lite extra. Förhoppningsvis är det många som kommer till Bravida i morgon för att se en match där både lagen kommer med flera unga och lovande spelare. Vårmötet mellan lagen slutade 1-1 på Kamratgården. Målskytt för Bollklubben då var Kwame Kizito och han finns även med i morgondagens trupp. 

Det är gratis inträde och kiosken vid entrén vid sektion H kommer att vara öppen. Även toaletterna kommer att vara öppna. Matchen livesänds också på GP.se så för er som inte kan vara på plats så finns det ändå möjlighet att se matchen.


BK Häcken – IFK Göteborg, U21-Allsvenskan tisdag 17.00, Bravida Arena.


BK Häckens matchtrupp:

Alexander Nadj, Jovan Lucic, Johan Hammar, Jakob Hedenquist, Teodor Wålemark, Oskar Sverrison, Kwame Kizito, Aiham Ousou, Benjamin Arapovic, Imam Jagne, Samir Maarouf, Isaac Jonsson, Alexander Nilsson, Ture Widestrand, Liam Öhrberg, Marcus Bärkroth.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.