Herr
2024-03-08 21:20:00
Valgeir Lunddal Fridriksson är tillbaka efter månader av skadefrånvaro

Under förra helgen fick Valgeir Lunddal Fridriksson äntligen återvända till fotbollsplanen efter månader av skadefrånvaro.

– Det var skönt en skön känsla att återvända tillbaka i spel med laget, det var en viktig match som vi behövde vinna, men tyvärr lyckades vi inte, säger Valgeir Lunddal Fridriksson.


Innan den allsvenska premiären, väntar tre träningsmatcher för BK Häcken, i morgon spelas den första av tre när Hammarby IF gästar Gothia Park Academy och Hisingen.

– Nedräkningen till den allsvenska premiären är i full gång och nu hoppas att jag kan ta steg för steg in i startelvan. Vi har tre träningsmatcher att se framemot och tre viktiga tillfällen att utveckla det som inte fungerat.

Valgeir Lunddal Fridriksson fortsätter:

– Resan tillbaka till fotbollsplanen har varit en lång resa, det har varit en längre resa än vad vi förväntade oss, men det var en fantastisk känsla att få återvända tillbaka till planen.


Det har hänt mycket sedan 22-åringen senast fick spela och att sitta bredvid har varit en frustration för islänningen.

– Jag hoppas att vi rycker upp oss och gör en bättre prestation i morgon mot Hammarby IF, det kan bara bli bättre nu.

Valgeir Lunddal Fridriksson fortsätter:

– Självklart hade jag hoppats på att få spelat mer under fjolårets Europaspel. Vi har genomfört två otroligt bra säsongen under den senaste tiden där vi skrivit historia, guldet i allsvenskan för två år sedan och cupguldet och Europaspelet i fjol. Jag tror och hoppas på att vi kan återupprepa dessa framgångar och i sommar väntar ett nytt Europakval, så jag hoppas att vi kan fortsätta leverera så som vi gjort tidigare, säger Valgeir Lunddal Fridriksson.


Du ser morgondagens sändning på Discovery+.


Matchen är stängd för allmänheten.


BK Häcken – Hammarby IF

Datum: Lördag 9 mars.

Matchstart: 14.00.

Plats: Bravida Arena.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved