Varberg väntar i det allsvenska genrepet - BK Häcken BK Häcken
Herr
2021-02-20 15:37:22
Varberg väntar i det allsvenska genrepet

Den här veckan drar tävlingssäsongen igång på riktigt för herrarna och om lite mindre än två månader är det premiär för Allsvenskan 2021. Nu står det klart att seriekonkurrenten Varberg BoIS väntar i det allsvenska genrepet.


Det klassiska allsvenska genrepet kommer att spelas på Bravida Arena den tredje april klockan 14.00, vilket är veckan innan den allsvenska premiären mot Halmstad BK 11 april.

Hallänningarna slutade på en elfte plats i Allsvenskan förra året. BK Häcken vann båda mötena mot laget, först 3–1 borta och därefter 2–1 hemma.

– Genrepet mot Varberg och matchen innan det mot Degerfors blir bra matcher för oss innan Allsvenskan. Hur det blir med matcher under kvarts- och semifinalhelgerna i Svenska Cupen återstår att se, men där hoppas vi givetvis att vi spelar tävlingsmatcher, säger Andreas Alm.

Matchen sänds av Discovery+. Skaffar du ett årsabonnemang innan februarimånads slut kostar det 199 kr / mån (ord. pris 299 kr / mån). Skaffa ditt abonnemang via den här länken så får BK Häcken en del av intäkterna.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.