Vittsjö väntar i cupgenrepet - BK Häcken BK Häcken
Dam
2021-03-05 16:53:57
Vittsjö väntar i cupgenrepet

Imorgon ställs BK Häcken mot seriekonkurrenten Vittsjö hemma på Bravida Arena. Matchen är den sista innan cupen drar igång nästa helg.

 

För herrarna har cupen redan startat, men för damerna återstår en vecka innan tävlingssäsongen drar igång. Då väntar Växjö DFF hemma på Bravida Arena. Innan dess ska det dock spelas ett cupgenrep mot Vittsjö, vilket blir den fjärde träningsmatchen under årets försäsong.

De tre första matcherna har slutat med tre segrar och 8–3 i målskillnad. Senast besegrades Eskilstuna United med 4–1 efter mål av Blackstenius, Kullberg, Angeldahl och Hammarlund.

 

Huvudtränare Mats Gren:

– Vi har en riktigt bra känsla i truppen just nu, det har sett bra ut både på träning och i match med en bra intensitet rakt igenom. Det är alltid bra att få en bekräftelse på vart vi står i ett sådant här genrep och det är viktigt för laget att göra en stark insats som vi kan ta med oss in i cupen nästa vecka.

– Vittsjö har gjort det bra i Damallsvenskan två år i rad, trots en tuff inledning på fjolåret, så det här blir en bra värdemätare för oss.

 

Matchen startar 16.00 och sänds på GP.se. För att kunna se den behöver du en prenumeration.

 

Truppen: Jennifer Falk, Loes Geurts, Hanna Wijk, Luna Nørgaard Gevitz, Emma Kullberg, Lotta Ökvist, Johanna Rytting Kaneryd, Elma Junttila Nelhage, Filippa Curmark, Milica Mijatovic, Filippa Angeldahl, Anna Csiki, Pauline Hammarlund, Dilja Zomers, Stina Blackstenius, Johanna Svedberg, Evelyn Ijeh, Molly Johansson.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.