Herr
2021-08-02 19:55:09
William Milovanovic lånas ut

19-årige William Milovanovic lånas ut till Superettan-klubben Norrby IF. Lånet sträcker sig säsongen ut.

 

Milovanovic belönades med ett A-lagskontrakt inför årets säsong, men i tuff konkurrens har speltiden uteblivit för mittfältaren. Nu lånas talangen ut till Borås-laget Norrby IF. Laget har blivit ett stabilt Superettan-lag de senaste åren och i år har de imponerat stort och placerar sig i skrivande stund på en andraplats med endast en poäng upp till Landskrona BoIS. Laget tränas av den gamle BK Häcken-spelaren Mak Lind.

Lånet sträcker sig säsongen ut.

 

William Milovanovic:

– Det ska bli roligt att komma till en ny miljö och få testa på nya utmaningar. Ledarna och spelarna i klubben har välkomnat mig väldigt bra. Förhoppningsvis kan jag hjälpa laget under höstsäsongen och vara en bidragande faktor till att laget tar klivet upp i Allsvenskan. Målet är att utvecklas som fotbollsspelare och komma tillbaka till BK Häcken nästa år ännu bättre och ta plats i laget.

 

Sportchef Martin Ericsson:

– Vi tror mycket på William och han har haft en fin utveckling under säsongen. Nu hoppas vi att han ska ta ytterligare kliv under höstsäsongen och få värdefull erfarenhet av spel i Superettan.

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved