Yasin och Nadj är med när U21-Allsvenskan drar igång igen i kväll - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-07-09 11:08:53
Yasin och Nadj är med när U21-Allsvenskan drar igång igen i kväll

Klockan 17.00 i kväll på Bravida Arena drar höstsäsongen av U21-Allsvenskan igång igen. Sju matcher ska spelas innan vinnaren i den södra serien möter vinnaren i den norra diton för att göra upp om SM-titeln i U21.


Bollklubben kom på tredje plats i tabellen när vårsäsongen av U21-Allsvenskan summerades i maj. De sex bästa lagen från den serien fortsätter nu i en ny åttalagsserie tillsammans med två uppflyttade lag från U21-Superettan – Trelleborg och Värnamo. När de sju matcherna är spelade så kommer de två seriesegrarna från den södra och norra serien att mötas och vinnaren i den matchen kan titulera sig vinnare av U21-Allsvenskan 2019.

Kvällens motståndare Falkenberg kom på fjärde plats i vårtabellen och när hallänningarna var på besök på Bravida Arena i mars så vann Bollklubben med 2-0, efter dubbla fullträffar av Mervan Celik. Alexander Nadj, som förra veckan skrev på för gulsvart, vaktar hemmalagets mål i kvällens match, i övrigt kommer BK Häcken med ett ungt lag. Ahmed Yasin, som missat de tre senaste allsvenska matcherna på grund av sin avstängning, finns också med i kväll. 


U21-Allsvenskan i kväll:

BK Häcken–Falkenberg

Avspark: 17.00, Bravida Arena.

Truppen: Alexander Nadj, Jovan Lucic, Jakob Hedenquist, Teodor Wålemark, Aiham Ousou, Oskar Sverrisson, Kevin Yakob, Benjamin Arapovic, Samir Maarouf, Ahmed Yasin, Kwame Kizito, Ali Youssef, Rikard Cederberg, Leart Ramani, Marcus Bärkroth, Isaac Jonsson och Alexander Nilsson,

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.