Yasin: ”Varje match är som en final nu” - BK Häcken BK Häcken
Herr
2019-09-12 12:57:37
Yasin: ”Varje match är som en final nu”

På söndag går jakten i Allsvenskan vidare. Guldjakten. 

– Varje match nu är som en final. Vi behöver alla som kan komma på söndag och jag hoppas att vi kan fylla arenan, säger Ahmed Yasin.


Ahmed Yasin var tillbaka på GPA igen i tisdags. För en vecka sedan spelade han VM-kvalmatch i Bahrain med sitt Irak, matchen slutade 1-1 och Yasin spelade från start. När han nu är hemma i Göteborg och på Hisingen igen är det återigen fullt fokus på Allsvenskan och närmast matchen mot AIK på söndag. En match där stödet från läktaren kan ha en avgörande betydelse.

– Det är klart att det är en fördel för oss att vi har hemmaplan och vi kommer att behöva allt stöd och all publik vi kan få. Publiken är otroligt viktig, de pushar på och får oss att orka ta de där sista, tuffa löpningarna, säger Ahmed Yasin.


Även AIK jagar guld och lär ha många supportrar på plats på Bravida Arena, så en tuff kamp både på planen och läktaren är att vänta.

– AIK är en storklubb som har supportrar överallt i Sverige och det kommer vara många på plats men jag hoppas att våra fans kan höras mer än vad de kommer göra. Det kommer att bli en extremt tuff match men vi går för tre poäng, säger han.


BK Häcken har fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna och laget har satt sig i en minst sagt intressant position. Åtta matcher återstår. 

– Det gäller ju att vinna över de andra topplagen för att nå de platserna vi vill åt. Men sedan finns det ingen lätt match i Allsvenskan utan alla matcher är svåra på sina sätt. Så vi får ta de sista matcherna som en final varje gång och vi måste vara på hugget varje träning och match som kommer nu.

– Vi har cupguldet och skulle kunna gå för dubbeln om vi får med oss ett bra resultat på söndag. För att kunna klara det behöver vi läktarstödet, säger Ahmed Yasin.Köp din biljett till söndagens toppmöte HÄR

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.