Herr Dam
2023-11-16 14:00:00
Årskortsinformation inför 2024

Från och med torsdag 16 november, klockan 13.00, kan du förnya ditt årskort – och på måndag den 27:e november, klockan 13.00, släpper vi årskorten till allmän försäljning.

 

Under förnyelseperioden har du som har haft årskort över säsongen 2023, möjligheten att säkra din plats till lojalitetspris. Du som har ett befintligt årskort kommer att få ett mejl på torsdag med information och instruktioner om hur du förnyar ditt årskort. Om du har haft ett årskort över 2023 kommer din plats att hållas fram tills årsskiftet. Därefter släpps din plats upp. Alla som köper ett årskort innan den 30:e november får en exklusivt framtagen årskortsgåva lagom till nästa års säsongsstart. 

 

Nyheter för 2024

Inför nästa säsong tillkommer sektionerna Sjungande sitt, Lilla G, Premiumstol och Kortsida sitt. Du kommer även att kunna säkra en plats för både herr- och dammatcherna med Årskort Dubbel. Du hittar mer om sektionerna längst ner i artikeln.

 

Årskort Dubbel

Säkra ditt Årskort Dubbel och gå på både våra dam- och herrmatcher. Årskort Dubbel inkluderar Årskort Dam och Årskort Herr.

 

Det här ingår i Årskort Dam:

‣ Alla 13 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan. 

‣ Alla damernas träningsmatcher på hemmaplan.

‣ Alla damernas hemmamatcher i Svenska Cupen, exklusive en eventuell final.

 ‣ Kvalmatchen på Bravida Arena till nästa års UEFA Women’s Champions League.

 

På damernas matcher har vi en onumrerad arena. Här väljer du ett årskort på långsida (sektionerna D, E och F) eller i hemmaklacken (sektion G). Årskort Dam har ett och samma pris, oavsett var på Bravida Arena du väljer att spendera nästkommande säsong.

 

Det här ingår i Årskort Herr:

‣ Alla 15 hemmamatcher i Allsvenskan.

‣ Alla herrarnas träningsmatcher på hemmaplan.

‣ Alla herrarnas hemmamatcher i Svenska Cupen, exklusive en eventuell final.

‣ Förtur till herrarnas Europakvalmatcher.

‣ Förtur till extrabiljetter till herrarnas stormatcher och allsvenska derbyn.

 

På herrarnas matcher är arenan fortsatt numrerad och när förnyelseperioden startar kommer du som tidigare innehaft årskort att kunna hämta ut samma plats som du hade 2023 i din reservation på ditt e-biljettkonto.  

 

Nya sektioner tillgängliga på Årskort Herr:

‣ Sjungande sitt är den perfekta platsen för dig som gillar att ta ton under matcherna men föredrar att göra det sittandes. Här har du god sikt över planen och känner närheten till hemmaklackens trummande puls.
 ‣ På lilla G får den yngre generationen en egen del på sektion H – perfekt för våra sjungande, gulsvarta barn och ungdomar från 6–14 år. Här får ditt barn en onumrerad sittplats – men uppmuntras gärna till att stå.

‣ För dig som vill sitta bra och bekvämt har vi Premiumstol på sektion J Extra. Kaffe och bulle ingår på samtliga matcher och serveras i halvtid.  

‣ Kortsida sitt är en familjevänlig sektion där du känner hemmaklackens puls men har en onumrerad sittplats på sektion H. Bakom sektionen hittar du Stickans Corner som är ett perfekt tillhåll för den yngre generationen. 


Läs mer om våra årskort på vår årskortssida.

 

BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved