Hammarlund lämnar återbud till landslagssamlingen - BK Häcken BK Häcken
Dam
2021-02-14 17:00:00
Hammarlund lämnar återbud till landslagssamlingen

Pauline Hammarlund lämnar återbud till landslagssamlingen på Malta. En lättare hjärnskakning gör att anfallaren missar träningslandskamperna mot Österrike och Malta.


BK Häcken har sju spelare uttagna till damlandslagets samling som inleds i morgon men det blir bara sex gulsvarta spelare som åker med till Malta. Pauline Hammarlund fick en lättare hjärnskakning på träningen i fredags och tvingas därför lämna återbud.

– Vi har tillsammans med landslagets medicinska team kommit överens om att Pauline stannar hemma och fullföljer hjärntrappan här, säger BK Häckens läkare Sadesh Balasingam. 

De gulsvarta spelarna som representerar Sverige på landslagssamlingen är Jennifer Falk, Filippa Curmark, Filippa Angeldahl, Emma Kullberg, Stina Blackstenius och Johanna Rytting Kaneryd. Dessutom åker Loes Geurts och Milica Mijatović på samling med det nederländska respektive serbiska landslaget under de närmsta tio dagarna, där träningslandskamper mot Belgien och Tyskland väntar för Nederländerna, medan Serbien ställs mot Indien, Ukraina och Ryssland.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.