Tre segrar för akademilagen i premiäromgångarna - BK Häcken BK Häcken
Akademi
2021-06-08 10:03:10
Tre segrar för akademilagen i premiäromgångarna

BK Häckens akademier har startat sina respektive serier efter lättade restriktioner för ungdomsidrotten. För F19 blev det en drömstart i gårdagens premiär och även P17 och ett av klubbens F17–lag gick segrande ur första omgången. Så här har det gått i de inledande matcherna av säsongen för våra akademilag.


Under måndagen spelade BK Häcken F19 sin premiärmatch i seriespelet, något de var sist ut bland akademilagen att göra. Matchen borta mot Lidköping slutade med storseger 4–0 och en riktig drömstart på årets säsong.


För killarna i P17–laget väntade bortamatch mot Örebro i deras premiäromgång som spelades på nationaldagen. Även för dem blev det en fin start, matchen slutade med Gulsvart seger 2–1.


Även för P19–laget väntade en bortamatch i premiären av P19 Allsvenskan. Det var Trelleborg som stod för motståndet i en match som slutade 2–2 och delad poäng. Laget hade vittring på ett segermål i slutet men motståndarmålvkaten ville annat. 


För våra två lag i F17 SM Norra Götaland har säsongen kommit lite längre än de andra lagen. Vårt lag F17 BK Häcken FF har redan spelat två matcher. I premiären mot Jitex Mölndal BK blev det oavgjort resultat 2–2 och sedan förlust med 2–0 mot Alingsås KIK. 

Vårt andra F17–lag har hunnit spela en match. Där skulle det bli ett riktigt målkalas, matchen mot Sävedalens IF slutade med storseger 7–2.


BK Häcken
BK HÄCKEN 2019 | All Rights Reserved
BK Häcken använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen samt förbättra webbplatsens funktionalitet.